Meer resultaten voor werken als coach

 
werken als coach
 
Met welke opleiding kan ik als life coach voor mezelf beginnen? Springest.
Heeft" iemand ervaringen met de theoretische opleidingen tot life-coach van de NHA en Laudius? Geven die een goede theoretische basis? Ik coach eigenlijk al mensen bij vrijwilligersorganisaties, zou graag als zelfstandige/freelancer willen gaan werken, maar wil een theoretische basis gaan leggen.
coach
Coaching on the Job de Baak.
Weet hoe je omgaat met verschillende belangen in organisaties. Bekijk waar nog kansen voor jou als coach liggen. Blik terug op wat je geleerd hebt en oogst het resultaat. Tussen de modules: coachen in de praktijk. Je oefent jouw vaardigheden in coachen direct in de praktijk! Je werkt tussen de modules steeds aan een set van opdrachten. Je blijft de mensen coachen die je nu al coacht op je werk. En je kiest 2 andere personen die je gaat coachen. Zo pas je alles wat je leert meteen toe. Daarnaast word je zelf 2 keer gecoacht door een andere coach. Ontdek wat voor jou werkt en wat nog beter kan. Het zet zaken in beweging en geeft energie, inspiratie en handvatten om die beweging voort te zetten. Tip: alles uit je training halen? Blijven slapen geeft gegarandeerd een verdieping aan de trainingservaring. Zo kun je alles wat je leert tijdens de training rustig op je in laten werken.
coaching bedrijven
Vacature Coach Vacatures Coach Monsterboard.
Ontvang Coach vacatures per e-mail. Jouw zoekopdracht is opgeslagen. Laat ons het werk voor je doen! Ons systeem zoekt automatisch naar vacatures die overeenkomen met je zoekopdracht en stuurt ze naar je e-mailadres. Vul je e-mailadres in" typebutton" titleE-mail" mij vacatures" valueE-mail" mij vacatures" classemailButtonModalPopup" E-mail mij vacatures. Als je verder gaat, ga je akkoord met het gebruik van cookies door Monsterboard en ga je akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacyverklaring van Monsterboard. Upload jouw cv. Advertise with us. Werken bij Monsterboard.
personal trainer
Coach vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Als Sales Coach / Senior Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de aansturing van Als Sales Coach / Senior Accountmanager ben je verantwoordelijk Management. Naast je rol als sales coach geef je ook zelf het juiste. 57 dagen geleden geplaatst 40 uur HBO Pedagogische coach BSO. AKROS Kinderopvang en Welzijn. gekwalificeerde HBO opleiding. Coach vaardighedenGoede Pedagogische coach BSOAls pedagogische coach bij AKROS Kinderopvang BV lever je een grote bijdrage aan kwaliteit. Gisteren geplaatst 12 16 uur HBO Fulltime coach voor het VO! Je hebt een goed klassenmanagement, je kunt motiverend coachen Wie zoeken wijWij zoeken een coach voor de behoefte om voor de klas te staan, maar wil je de leerlingen coachen. 5 dagen geleden geplaatst 40 uur HBO Psycholoog voor behandelende, begeleidende en coachende taken. heeft een vacature beschikbaar voor een ondernemende psycholoog voor behandelende, begeleidende en coachende taken. Interesse in zakelijke/commerciële activiteiten daarnaast, is een pré. Bij het werken met cliënten.
personal coaching
Coachen.
Welke competenties komen hierbij kijken? Een coach kent zijn mogelijkheden en beperkingen, heeft zelfvertrouwen en een authentieke en transparante manier van werken. Als coach werk je vanuit een stevige eigen visie op coachen en leren. Als coach ben je zeer goed in actief luisteren, samenvatten, vragen stellen en doorvragen.
nlp vooronderstellingen
Opleiding Systemisch coachen Vidarte.
Systemisch coachen leert je enerzijds waar te nemen en te werken op het niveau van identiteit, zowel naar jezelf als bij anderen. De twee delen geven je een hoge mate van persoonlijke groei werken aan je eigen imprints en persoonlijke ontwikkeling als coach NLP en Systemisch werk integreren, als mens in het algemeen en coach in het bijzonder.
Coach Vacatures Vacatures.nl.
Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar: Agile Coach Hier kom je te werken: Prowareness is één van de grootste communities van Agile Coaches in Nederland. 1 dag geleden meer. Toon alle vacatures in Den Bosch. Zelfstandig Coach in Landelijk Samenwerkingsverband. Effortless Coaching Den Haag. Effortless Coaching zoekt een Zelfstandig Coach in Landelijk Samenwerkingsverband te Den Haag Universitair geplaatst op 19-11-2017 Zelfstandig Coach in Landelijk. 2 dagen geleden meer. Toon alle vacatures in Den Haag. The School Factory Alphen aan den Rijn. Arbeidsvoorwaarden Wij waarderen jouw inzet Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Jeugdzorg, waarbij de functie Coach Pedagogiek is gewaardeerd in schaal 7 max. The School Factory. 3 dagen geleden meer. Toon alle vacatures in Alphen aan den Rijn. The School Factory Alphen aan den Rijn. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Primair Onderwijs, waarbij de functie Coach Didaktiek is gewaardeerd in schaal LB 3.826, o.b.v. een fulltime werkweek. The School Factory. 4 dagen geleden meer. Toon alle vacatures in Alphen aan den Rijn. Coach jouw collega's' op de klantenservice van de Hema in Amsterdam! Als coach ben je verantwoordelijk voor het monitoren van de kwaliteit van de gesprekken van de klantenservice medewerkers.
Begeleider Coach-vacatures december 2017 Indeed.nl.
30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Snappet Vacatures in Utrecht. Lees meer over werken bij Snappet. Coach Autisme, Ambulant Begeleider. 1.900 3.000 per maand. Als Coach binnen KompAss biedt je begeleiding aan mensen met autisme op alle leef terreinen en in alle levensfases.
Ik wil graag coach/begeleider worden. Ik heb weinig vacatures gevonden. Heeft iemand tips waar ik kan zoeken? Werksite.
De meeste coaches zijn zelfstandig ondernemer. Ook als ze voor een grote organisatie werken, doen ze dat vaak als freelancer dus niet in vaste dienst. En: coach word je niet zomaar. Naast een gedegen opleiding, moet je ook ervaring hebben.
Voor jezelf beginnen als coach, durf jij? Zet stappen met wandelcoach Het Coach Bureau.
Zo mooi om nu te zien dat je ook energie van werken kunt krijgen in plaats van het stuk lopen in een benauwend spanningsveld. Dus ja, ik heb het gedurfd om voor mezelf als coach te beginnen en wat een feest is het!
Vacature Coach / Psycholoog GORTcoaching Uit liefde voor het vak.
U heeft persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan en u bent u werkt hiermee continu aan uw eigen kwaliteitsverbetering als coach. U heeft een professioneel en net voorkomen en u kunt ook grotere leads die binnen komen via GORTcoaching zelfstandig en kwalitatief oppakken uit naam van GORTcoaching. Lees hier verder de soorten coaching. Wat bieden wij u? Werken als coach bij een succesvol en kwalitatief coachbureau.

Contacteer ons