Op zoek naar coach opleiding amsterdam?

 
coach opleiding amsterdam
 

de Ruijter, Aalst De studie Life coach biedt de perfecte balans tussen theorie en praktijk. Ik kan NHBO aan iedereen aanraden. Bakker, Vaals Toen ik deze opleiding begon had ik nooit durven dromen dat ik al zo snel de overstap naar fulltime Life coach zou maken.
opleiding personal trainer
Centrum voor Nascholing NSO-CNA Leiderschapsacademie.
CNA Leiderschapsacademie Master Integraal Leiderschap en Opleiding Schoolleider gaat samen verder met NSO Nederlandse School voor Onderwijsmanagement onder de naam NSO-CNA Leiderschapsacademie.; Aanbod Hoger Onderwijs is ondergebracht bij VU Universitair Centrum voor Gedrag en Bewegen.; Zes opleidingen zie onder zijn ondergebracht bij Hogeschool van Amsterdam, Onderwijs en Opvoeding. Coach en Supervisor-opleidingen en VIB De opleidingen tot Coach en Supervisor in het onderwijs en de Masterclass Video Interactie Begeleiding gaan in september verder onder de vlag van Stichting IRIS.
lifecoach
Basisopleiding mindfulnesstrainer MBSR/MBCT. Basisopleiding mindfulnesstrainer MBSR/MBCT.
Bij het Centrum voor Mindfulness geef ik les als hoofddocent aan de opleiding tot mindfulnesstrainer en geef ik de vervolgtrainingen compassie en kalmte en concentratiemeditatie. Ik draag de missie van het centrum graag mede uit, omdat in de trainingen westerse en boeddhistische psychologie mooi samen komen. Meer informatie op: keyworks.nl. Mindfulness betekent voor mij mezelf oefenen in helemaal aanwezig zijn op de plek waar ik ben; alles wat ik mee maak open tegemoet treden en toestaan te voelen wat ik erbij voel. Mindfulness-beoefening zorgt ervoor dat ik de directe ervaring kan beleven in elk moment, in wat ik doe of mee maak en dat ik daarmee meer voldoening en diepgang ervaar in de dingen die ik doe. Mijn naam is Femke Kok 1975. In 1998 ben ik afgestudeerd als klinisch psycholoog UvA en daarna heb ik de postdoctorale opleidingen gedaan tot GZ-psycholoog en psychotherapeut BIG. Ik werk sinds 1999 in een GGZ-instelling en daarnaast heb ik ook een eigen praktijk in Amsterdam, als psychotherapeut en coach.
workshop coaching
Post-hbo Hogeschool van Amsterdam.
In de regio Amsterdam alleen al zijn 35 Montessori basisscholen te vinden. De vraag naar bevoegde Montessori leerkrachten is groot. Leraren die een specifieke opleiding hebben gevolgd waarbij het gedachtegoed van. Verder komen met burgerschapsonderwijs. 27 sep 2017 25 apr 2018.
nlp amsterdam
109 Coach Opleidingen Coaching Trainingen in Amsterdam vergelijken op Springest!
Max: 12 2 dagen star 87, 3 ervaringen Opleiderscore: star 88, ICM Opleidingen trainingen heeft een gemiddelde beoordeling van 88, uit 2.961 ervaringen. Agile Coach Opleiding. Donderdag 30 november 2017 in Amsterdam. Als Agile Coach help je Scrumteams ultiem te presteren.
opleiding seo specialist
Opleiding tot coach of counselor Europees Instituut de Baak.
Opleiding Coachen met lef. Opleiding E-coaching Integratie. Coachen bij Conflicten I. Coachen bij Conflicten II. Eigen coachpraktijk starten. Coaching on the Job. Opleiding Coach Practitioner voorheen Coaching Basics. Opleiding tot Master Coach. Opleiding Coachen bij Werkstress en burnout. Coachen in de organisatiecontext.
psycholoog coach amsterdam
Opleidingen tot trainer of coach.
Opleiding tot trainer of coach. Centrum voor Mindfulness Amsterdam. MBCT verdiepingsdag 27 november. Opleiding tot trainer of coach. Centrum voor Mindfulness Den Haag. SeeTrue ACT basisopleiding Bunnik. Opleiding tot trainer of coach. Mindfulness en kanker: voor trainers, begeleiders en coaches.
personal coaching
ICM Coachingsopleiding in 5 Maanden ICM Opleidingen Trainingen.
Intussen coach je jezelf en krijg je een beter inzicht in je eigen kwaliteiten en valkuilen als coach. De feedback van trainers en medecursisten is daarin heel waardevol. Ik vond het een hele praktische opleiding met veel ruimte om cases in te brengen en te oefenen.
Opleiding Life loopbaancoach Amsterdam Balansgroep.
Home Opleiding Life loopbaancoach Amsterdam. Opleiding Life loopbaancoach Amsterdam. Een complete eenjarige beroepsopleiding tot allround Life loopbaancoach. Post-HBO, NOBCO en EQA geaccrediteerd. De eenjarige beroepsopleiding tot Life loopbaancoach is brede opleiding tot allround coach. Na het volgen van deze opleiding ben je in staat als zelfstandig coach te werken.
Coach Opleiding Amsterdam Alba-academie.
Locatie: Aristo, Teleportboulevard 100 Amsterdam. De Beroepsopleiding tot Coach Practitioner Amsterdam start 1x per jaar in september. De lesdagen vinden tweewekelijks plaats en duren van 10.00 tot 17.00 uur. De Beroepsopleiding tot Coach Practitioner duurt 9 maanden. EMCC Coach Practitioner; Post-HBO. U beschikt over een HBO-diploma op Bachelor niveau en bent 28 jaar of ouder. De opleiding wordt afgerond met een theorie en praktijkexamen.
Sport Coaching ROC van Amsterdam.
Europaboulevard 13, Amsterdam. Is dit beroep iets voor jou? Wil jij sporten op hoog niveau en daarnaast een mbo-opleiding volgen? Zie je het als een uitdaging om andere mensen te laten sporten en bewegen? Dat kan op het Johan Cruyff College! We zoeken samen met jou op welke manier je topsport en studie kan combineren. Tijdens je opleiding krijg je extra. Je draagt natuurlijk ook zelf verantwoordelijkheid om de combinatie topsport en studie tot een succes te maken. We kijken ook verder dan je eigen sportcarrière. Na de opleiding kun je zelf andere sporters trainen en coachen. Met je diploma kun je aan het werk bij een club, sportbond of sportbedrijf. Bijvoorbeeld als trainers, coach, instructeur of personal trainer.

Contacteer ons